Faq

Heb je vragen? Dat begrijpen we.

Lees hier onder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

VOERTUIG

Jazeker onze werkplaats en bijbehorend terrein zijn zeer goed beveiligd en staat onder camera toezicht zodat onbevoegde geen toegang hebben.

LEENAUTO

Het antwoord is ja,echter kan het voorkomen bij grote drukte dat alle leenvoertuigen in bruikleen zijn. Indien dit het geval is zullen wij uiteraard met u overleggen en een oplossing aanbieden.

BETALING

U kunt betalen middels ideal/pin en uiteraard ook contant. Wij zullen hierbij de covid-19 maatregelingen in acht nemen. U kunt uw handen uiteraard bij onze balie desinfecteren.

Maak Online Je Afspraak

september 2023
ma di wo do vr za zo
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

Maak Een Afspraak

We nemen binnen één dag contact op om jouw afspraak te bevestigen. Heb je verder nodg vragen? Neem dan contact met ons op.

Aangepaste werkwijze in verband met COVID-19 (coronavirus).

APK Centrum Arnhem neemt de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus uiterst serieus. Gelet op de maatregelen vanuit de overheid en het voorkomen van verdere verspreiding van Covid-19, nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. De gezondheid van onze klanten en werknemers is voor ons erg belangrijk. Om die reden hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen.

Werkplaats

Vervoer is en blijft uiteraard essentieel dus u kunt nog steeds terecht in onze werkplaats om uw auto te onderhouden. Er zijn meer dan voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud uit te kunnen voeren.

Wel hebben wij de nodige voorzorgsmaatregelen genomen.

Kom In Contact

Telefoon

Wil je ons snel bereiken?
Dan zijn wij telefonisch bereikbaar.

Info@apkcentrumarnhem.nl

Kan het iets langer duren?
Stuur ons dan een email.

Facebook

Wij zijn ook actief op Facebook.
Volg ons voor het laatste nieuws.